Wat zijn fineren en hoe lang gaan ze mee?

Je zult mensen vinden met een vlekkeloze, gelijkmatige glimlach die oogverblindend wit is wanneer je de tv aanzet of op sociale media surft. Soms is het gemakkelijk om je onzeker te voelen met een minder dan perfecte glimlach.

Veneers kunnen u helpen de perfecte glimlach te krijgen die u altijd al wilde hebben.

De meeste glimlachen van beroemdheden of Insta-influencers worden bereikt door verschillende cosmetische tandheelkundige ingrepen.

Het team van experts van Lovett Dental kan u helpen met elk tandheelkundig probleem, inclusief fineer.

Tandtechnologie heeft veel innovaties gekend, waaronder beugels en bleken. Veneers zijn een populaire optie voor mensen met beschadigde of anderszins onvolmaakte tanden. Met veneers kunnen we de vorm van uw tanden veranderen en een rechtere glimlach creëren.

Laat u niet misleiden door hun grootte. Deze kleine schelpen zijn klein maar hebben een krachtige stoot. Omdat ze zo veelzijdig zijn, kun je dingen verbergen zoals:

 • Tanden met chips en scheuren erin
 • Verkleurde tanden die niet verlicht kunnen worden met behandelingen
 • Gaten en ruimtes tussen de tanden
 • Tanden die hebben geleden onder bruxisme-gerelateerde schade

Bretels zijn niet nodig voor licht scheve of verkeerd uitgelijnde tanden.

Het lijkt misschien vreemd dat zoiets kleins zoveel kan bereiken. Het geheim ligt in het materiaal dat wordt gebruikt om fineer te maken.

De geschiedenis van fineer

Veneers werden uitgevonden in 1928 en sinds hun conceptie hebben fineren een lange weg afgelegd. Een fineer is een dunne kap die is ontworpen om meerdere onvolkomenheden in een enkele tand te verbergen.

Ze zijn in eerste instantie gemaakt om onvolkomenheden te verbergen die producenten zagen in de glimlach op het grote scherm van beroemdheden. Het fineer was alleen nodig voor de duur van de scène en kon op elk moment worden verwijderd.

In de jaren tachtig werd tandetsen uitgevonden en werd een sterke kleefstof populair. Veneers kunnen jaren in plaats van weken blijven zitten. Dit gaf aanleiding tot het fineer dat we vandaag hebben. Dit is hoe de term ‘fineer’, die ooit ’tijdelijk’ was, ‘permanent’ werd.

Soorten fineren:

Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u deze tandheelkundige investering als uw volgende gezondheidsinvestering overweegt.

Het fineer van vandaag is het hoogtepunt van tientallen jaren oude technologische vooruitgang. Er is geen verkeerde keuze! Beide opties zullen de onvolkomenheden in je glimlach verbergen en er op natuurlijke wijze in opgaan.

Composiethars en porselein zijn de twee meest natuurlijke, biologische en visueel aantrekkelijke materialen voor fineer.

Uw tandarts zal veneers maken die er net zo uitzien en aanvoelen als uw natuurlijke tanden. Hoogwaardige materialen en apparatuur worden gebruikt om het fineer te vormen, te kleuren en te vormen zodat het past bij de omliggende tanden. Je zult meteen verliefd worden op het resultaat, een getransformeerde glimlach.

U kunt kiezen tussen porselein en composiethars. Het juiste materiaal voor u hangt af van uw levensstijl en de resultaten die u zoekt met deze tandcorrectors.

Welk type fineer is het beste voor u?

Het fineer dat u kiest, ziet er hetzelfde uit en het aanvraagproces is bijna hetzelfde.

De verschillen in elk materiaal kunnen een belangrijke rol spelen bij uw beslissing. Wij begeleiden u van begin tot eind bij het aanbrengen van het fineer en begeleiden u bij elke stap.

U maakt eerst een afspraak met de tandarts om te bespreken op welke gebieden u uw glimlach wilt verbeteren. Als jullie allebei hebben besloten dat fineer iets voor jou is, zal de tandarts een afdruk van je tanden maken en een mal maken. Deze mal wordt gebruikt om uw fineer te maken.

Composiet harsfineer dat niet op maat is gemaakt, kan worden gebruikt om een ​​fout snel te verbergen, zoals een gebarsten voortand. Dit is ook een geweldige optie voor mensen met een beperkt budget.

Wat is de gemiddelde levensverwachting?

Als u fineer voor uw voortanden overweegt, zullen er vragen zijn als “Hoe lang gaat fineer mee?” en “Zijn fineren permanent?”

Tijdelijke fineren worden nog steeds gebruikt in noodgevallen. Ze kunnen ongeveer tien dagen aanhouden. “Permanent” fineer kan echter tot 15 jaar meegaan als het goed wordt onderhouden en verzorgd.

Porselein is de beste keuze als u fineer wilt krijgen en u zich daarna geen zorgen hoeft te maken. Porselein is het meest natuurlijke materiaal dat je kunt vinden en het kan nog steeds worden gebeeldhouwd en gekleurd. Het lijkt bijna op menselijk glazuur.

Elk fineer kan barsten of losraken met te veel druk, slijtage en scheuren. Als ze vroeg genoeg worden opgemerkt, zijn fineerreparaties eenvoudig.

Lovett Dental kan u helpen bij het verzorgen van uw glimlach.

Ons team zal met u samenwerken om een ​​plan te maken dat past bij uw behoeften en past binnen uw budget. Ga nu aan de slag met je Hollywood-glimlach!

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Degoudenglimlach.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart