Wat zijn tandimplantaten voor dezelfde dag?

Veel mensen hebben vermeden om implantaten te hebben om hun ontbrekende of rotte tanden te vervangen omdat het ingewikkeld was of enkele maanden duurde.

Tegenwoordig maken tandimplantaten die dezelfde dag nog beschikbaar zijn, het mogelijk om veel van de problemen die gepaard gaan met traditionele implantaten te elimineren.

Bent u klaar om meer te ontdekken over de wonderen van tandtechnologie? Deze gids behandelt alles wat u moet weten over tandheelkundige implantaten voor één dag, een nieuwe implantaattechnologie.

Hoe krijg je volledige tandheelkundige implantaten in één dag

De traditionele weg naar tandheelkundige implantaten is lang en ingewikkeld. Eerst moet de extractieplaats worden schoongemaakt en voorbereid voor een implantaat.

Het implantaat wordt dan operatief in de kaaklijn geplaatst. Uw tandarts zou de eigenlijke “tand” operatief in de kaaklijn plaatsen.

Kronen worden aan het implantaat bevestigd en aangepast totdat ze natuurlijk aanvoelen. Het kan wel een jaar duren voordat je nieuwe tanden geperfectioneerd zijn. Het langdurige en gecompliceerde proces schrikte veel mensen af.

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste innovaties in de tandheelkunde. Implantaten op dezelfde dag zijn een uitstekende investering in uw gezondheid waar u niet lang over na hoeft te denken. U kunt uw glimlach in één bezoek laten transformeren.

Tandimplantaten voor één dag versus traditionele implantaten

Traditionele implantaten zijn nog steeds uitstekend en de meest gebruikelijke optie om een ​​ontbrekende tand te herstellen.

Gewoonlijk zijn tandheelkundige implantaten het resultaat van samenwerking van verschillende tandheelkundige experts. Tandimplantaten op dezelfde dag betekenen dat uw chirurg uw kaak kan voorbereiden op een nieuwe tand en een tijdelijke tand in de implantaatruimte kan plaatsen. Voor minder ernstige gevallen kunnen implantaten op dezelfde dag een optie zijn.

als jij zijn een kandidaat voor tandheelkundige implantaten op dezelfde dag die u kunt verwachten:

 • Het consult begint bij jou. Ons team maakt een röntgenfoto om te bepalen hoeveel kaakbot u heeft en of dit voldoende is om de alles-in-één ingreep uit te voeren.
 • Tijdens datzelfde bezoek worden de tandextractie en het implantaat uitgevoerd.
 • Het implantaat wordt ingebracht op de plaats waar het nodig is. De kroon(en) worden toegevoegd. Deze kronen zijn tijdelijk en worden verwijderd wanneer uw op maat gemaakte tanden zijn gemaakt.

Zelfs met al deze voordelen zijn implantaten op dezelfde dag niet voor iedereen weggelegd. Overweeg de voor- en nadelen van zowel traditionele implantaten als implantaten op dezelfde dag wanneer u tussen beide kiest.

De voor- en nadelen van traditionele en dezelfde dag tandheelkundige implantaten

Hoewel directe tandheelkundige implantaten relatief nieuw zijn, is er veel onderzoek naar gedaan. Ze zijn vergelijkbaar met traditionele tandheelkundige implantaten in termen van slagingspercentages en snellere hersteltijd.

De procedure is ook minder gecompliceerd, wat resulteert in kleine schade aan uw zachte weefsels en tandvlees. Er is minder kans op infectie door de onmiddellijke plaatsing van uw implantaat.

Omdat u meerdere procedures op één dag heeft ondergaan, kan er daarna meer ongemak en zwelling optreden.

Beide procedures hebben een kans op botverlies, maar het risico voor implantaten op dezelfde dag is iets hoger. Implantaten kunnen verschuiven als het kaakbot begint te eroderen. Na verloop van tijd moeten ze mogelijk worden aangepast.

Een andere vraag gaat over de kosten van traditionele of dezelfde dag tandheelkundige implantaten. Het zal u misschien verbazen te horen dat implantaten op dezelfde dag vaak goedkoper zijn dan traditionele implantaten omdat er minder tijd in de stoel wordt doorgebracht.

Tandheelkundige implantaten op dezelfde dag zijn wellicht de beste optie voor u, omdat ze een sneller herstel en minder kantoorbezoeken bieden.

Als u gedekt bent, kunt u met uw verzekeringsagent of het personeel spreken over de kosten voor tandimplantaten op dezelfde dag voordat u uw definitieve beslissing neemt.

Bent u kandidaat voor tandheelkundige implantaten op dezelfde dag

Bel het kantoor om een ​​consult in te plannen als u denkt dat tandheelkundige implantaten op dezelfde dag precies zijn wat u nodig heeft.

 • Roken is geen optie.
 • U verkeert in een goede algehele gezondheid.
 • Goede gewoonten voor mondhygiëne zijn al aanwezig.
 • Gevorderde tandvleesaandoeningen, bruxisme of andere chronische auto-immuunziekten zijn niet aanwezig.
 • Implantaten kunnen worden behandeld als u voldoende gezond kaakbot heeft.

Ga er niet vanuit dat u niet in aanmerking komt. We zullen uw medische geschiedenis bespreken en eventuele suggesties doen. Mogelijk kunt u andere opties vinden.

Neem contact op met ons kantoor om te informeren of u in aanmerking komt voor tandheelkundige implantaten op dezelfde dag. Ons vriendelijke en ervaren personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden op het pad naar de glimlach die u wenst.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Degoudenglimlach.be
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart